Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pierwsze danie |
PIEROGI Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM KRUPNIK LUB OGÓRKOWA |
DEVOLAY/LUB SPAGHETTI BOLOGNESE BURACZKOWA LUB FASOLOWA |
KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE WŁASNYM ROSÓŁ LUB SZCZAWIOWA |
KARTACZE Z MIĘSEM I PODSMAŻANĄ CEBULKĄ NEAPOLITAŃSKA LUB GROCHOWA |
RYBA SMAŻONA Z SOSEM POROWYM/LUB PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I PECZARKAMI LUB RUSKIE Z CEBULKĄ PIECZARKOWA LUB KWAŚNICA |
ZRAZY W CIEMNYM SOSIE Z KLUSECZKAMI ŚLĄSKIMI ŻUREK LUB KAPUŚNIAK |
ŻEBERKA W SOSIE BARBECUE ROSÓŁ KRÓLEWSKI LUB BARSZCZ UKRAIŃSKI |
Drugie danie |
FILET ALLA PIZZA /LUB STEK Z CEBULKĄ KRUPNIK LUB OGÓRKOWA |
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREM LUB Z MIĘSEM BURACZKOWA LUB FASOLOWA |
MEDALIONY DROBIOWE Z SOSEM PIECZARKOWYM/LUB PLACEK PO CYGAŃSKU ROSÓŁ LUB SZCZAWIOWA |
SCHAB PO KAPITAŃSKU/LUB WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ NEAPOLITAŃSKA LUB GROCHOWA |
KURCZAK Z WARZYWAMI/LUB ŚLEDŻ W ŚMIETANIE Z CEBULKĄ PIECZARKOWA LUB KWAŚNICA |
KOTLET MIELONY/LUB MAKARON Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM ŻUREK LUB KAPUŚNIAK |
GOŁĄBKI W SOSIE WŁASNYM/LUB PULPECIKI W SOSIE KOPERKOWYM ROSÓŁ KRÓLEWSKI LUB BARSZCZ UKRAIŃSKI |