Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pierwsze danie |
FILET Z ANANASEM I SEREM/LUB SPAGHETTI BOLOGNESE FASOLOWA LUB ŻUREK |
KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE WŁASNYM/LUB KOTLECIKI ZIEMNIACZANE JARZYNOWA LUB BARSZCZ UKRAIŃSKI |
GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM/LUB WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ ROSÓŁ LUB OGÓRKOWA |
KARTACZE Z MIĘSEM I PODSMAŻANĄ CEBULKĄ NEAPOLITAŃSKA LUB GROCHOWA |
RYBA SMAŻONA Z SOSEM ŚMIETANOWO-BROKUŁOWYM/LUB ŚLEDŻ W ŚMIETANIE PIECZARKOWA LUB KWAŚNICA |
ŻEBERKA W CIEMNYM SOSIE KALAFIOROWA LUB KAPUŚNIAK |
MIELONY KOTLET DROBIOWY Z PIECZARKĄ I SEREM ROSÓŁ KRÓLEWSKI LUB SZCZAWIOWA |
Drugie danie |
PIEROGI Z MIĘSEM I SKWARKAMI,RUSKIE Z CEBULKĄ FASOLOWA LUB ŻUREK |
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREM, Z MIĘSEM I SOSEM GRZYBOWYM JARZYNOWA LUB BARSZCZ UKRAIŃSKI |
PIEROGI DROŻDŻOWE Z KURCZAKIEM I SOSEM CZOSNKOWYM ROSÓŁ LUB OGÓRKOWA |
DEVOLAY/LUB PULPECIKI DROBIOWE W SOSIE KOPERKOWYM NEAPOLITAŃSKA LUB GROCHOWA |
PIECZONE UDKO Z KURCZAKA PIECZARKOWA LUB KWAŚNICA |
ZRAZY W SOSIE Z KLUSECZKAMI ŚLĄSKIMI KALAFIOROWA LUB KAPUŚNIAK |
BITKI Z SZYNKI W SOSIE WŁASNYM/LUB PLACKI PO ZBÓJNICKU ROSÓŁ KRÓLEWSKI LUB SZCZAWIOWA |