Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pierwsze danie |
PIEROGI RUSKIE/LUB Z MIĘSEM SZPINAKOWA LUB WIEJSKA Z ZACIERKĄ |
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREM/LUB Z MIĘSEM POMIDOROWA Z RYŻEM LUB FASOLOWA |
PIEROGI DROŻDŻOWE Z KURCZAKIEM I SOSEM CZOSNKOWYM ROSÓŁ LUB ŻUREK |
KARTACZE Z MIĘSEM NEAPOLITAŃSKA LUB OGÓRKOWA |
RYBA SMAŻONA Z SOSEM GRECKIM PIECZARKOWA LUB GROCHOWA |
SZNYCEL DROBIOWY POMIDOROWA Z MAKARONEM LUB KRUPNIK |
DEVOLAY ROSÓŁ KRÓLEWSKI LUB KWAŚNICA |
Drugie danie |
KOTLET MIELONY Z SOSEM PIECZARKOWYM SZPINAKOWA LUB WIEJSKA Z ZACIERKĄ |
SZTUKA MIĘSA NA KAPUŚCIE ZASMAŻANEJ POMIDOROWA Z RYŻEM LUB FASOLOWA |
KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE WŁASNYM ROSÓŁ LUB ŻUREK |
KURCZAK CURRY Z BIAŁYM RYŻEM NEAPOLITAŃSKA LUB OGÓRKOWA |
UDKO PIECZONE NA ZASMAŻANEJ MARCHEWCE PIECZARKOWA LUB GROCHOWA |
KOTLET PO KAPITAŃSKU POMIDOROWA Z MAKARONEM LUB KRUPNIK |
KLOPSIKI W SOSIE POMIDOROWYM ROSÓŁ KRÓLEWSKI LUB KWAŚNICA |